Vinos la bodega - Twitter Vinos la bodega - Facebook
Bestellen via de website is op dit moment niet mogelijk. Bestellen? mail ons: info@vinoslabodega.nl.

Achtergrondinformatie

Op de wijnfles staat vaak meer informatie dan je denkt. Het etiket onthult vaak belangrijke informatie over hoe de wijn tot stand is gekomen. De wijnmaker vertelt over zijn wijn, zijn kind en doet dat vaak met veel emotie en passie.

Op de Spaanse wijn staat natuurlijk vaak de informatie in het Spaans. Dat is aan de enige kant wat lastiger voor degene die het Spaans niet machtig zijn, maar is aan de andere kant ook vaak een teken van authenticiteit en zegt in een aantal gevallen iets over hoe internationaal de wijn verspreid is.

Grote wijnhuizen die bij internationale groothandels grote volumes wegzetten zetten de informatie vaak meertalig op de fles. Een kleine wijnboer die slechts nationaal zijn wijn verkoopt verhaalt over de wijn in zijn eigen taal. Laat dat nou net een kolfje naar de hand van Vinos la Bodega zijn: kleine(re) en vaak onbekende wijnboeren met fantastische wijnen!

Gelukkig biedt Vinos la Bodega uitkomst voor dit kleine taalobstakel. Elke wijn heeft een uitgebreide informatiekaart waarop al die informatie (en meer) te vinden is. Daarnaast zijn we u natuurlijk graag behulpzaam bij het vertalen van welke informatie dan ook die u op onze flessen vindt.

Kijk in het menu aan de linkerkant voor meer informatie over:

- Wijnetiketten


 

 • Wijnetiketten   •