Vinos la bodega - Twitter Vinos la bodega - Facebook
Bestellen via de website is op dit moment niet mogelijk. Bestellen? mail ons: info@vinoslabodega.nl.

Verzenden & Retourneren

Verzenden


Onze minimale bestel-/verzendeenheid is één doos á 6 flessen en die doos mag uiteraard uit verschillende soorten bestaan. Verzendkosten per doos worden apart in rekening gebracht.
 

Afleveren

Binnen het persoonlijk verspreidingsgebied (Groningen-Friesland-Drenthe) van Vinos la Bodega kan de wijn door ons persoonlijk bij u worden afgeleverd. Indien het afleveradres niet binnen het persoonlijk verspreidingsgebied van Vinos la Bodega ligt, worden de bestelde artikelen door ons verstuurd per pakketdienst. In voorkomende gevallen kan Vinos la Bodega besluiten om ook een binnen het persoonlijk bezorgingsgebied gelegen afleveradres via de pakketdienst te beleveren.

De levertijd ligt gemiddeld op 1 tot 4 werkdagen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat we hiervan moeten afwijken dan zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen. Mocht u de wijn sneller nodig hebben, zoeken wij graag samen met u naar een oplossing, neem in dat geval altijd even contact met ons op bij het doen van uw bestelling.
 

Retourneren

Wij willen graag 100% tevreden klanten. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u de aankoop retourneren binnen 7 dagen na ontvangst.

Het spreekt voor zich dat Vinos la Bodega alleen onaangebroken en intacte wijnflessen die door haar zijn geleverd retour kan nemen.

Wil u uw aankoop retourneren neem dan eerst contact met ons op door te mailen naar: info@vinoslabodega.nl óf door gebruik te maken van het contactformulier op de website en vermeld daarbij altijd het factuurnummer, adresgegevens en de reden waarom u het product wilt retourneren.  Vervolgens ontvangt u per mail een instructie hoe u uw aankoop terug kunt sturen.

Indien u gebruik maakt van het herroepingrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening (dit wordt eventueel verrekend met de terugbetaling). Betreft het een retourzending in verband met een aan Vinos La Bodega toe te wijzen fout dan worden deze terugzendkosten niet in rekening gebracht.


Let op: indien u afwijkt van deze procedure, kunnen wij helaas niet overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.

Uitgesloten van recht van retour zijn cadeau kaarten, speciaal (of volgens afspraak) geleverde wijnen en gepersonaliseerde producten.

Van toepassing zijn onze Algemene Voorwaarden.