Vinos la bodega - Twitter Vinos la bodega - Facebook
Bestellen via de website is op dit moment niet mogelijk. Bestellen? mail ons: info@vinoslabodega.nl.

Service & Info

Kwaliteit

Al onze producten worden met veel zorg gecontroleerd en verpakt voor verzending. Wijn is en blijft uiteraard een natuurproduct welke onderhevig kan zijn aan schommelingen in smaak en kwaliteit. Vinos la Bodega besteed de grootst mogelijke zorg aan het bewaken en controleren van de kwaliteit van de door haar geleverde producten. Mocht het toch voorkomen dat er iets mankeert aan een van onze producten, dan verzoeken wij u contact met ons opnemen door te mailen naar: info@vinoslabodega.nl of door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Mocht de zending bij u aankomen en is er sprake van flesbreuk als gevolg van verkeerd handelen tijdens het transport, neem dan contact met ons op en bewaar de flessenhals(en) inclusief capsuleverzegeling (het alumiumfolie rondom de flessenhals) om aan ons te retourneren. Zonder verzegelde (niet geopende) capsule en flessenhals kan een klacht m.b.t. flesbreuk niet in behandeling worden genomen.

U dient altijd uw factuurnummer, naam en adres te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven. Vinos la Bodega zal dan op zo kort mogelijke termijn contact met u opnemen We zullen dan samen een oplossing zoeken voor de klacht.

Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u een email sturen naar info@vinoslabodega.nl.