Vinos la bodega - Twitter Vinos la bodega - Facebook
Bestellen via de website is op dit moment niet mogelijk. Bestellen? mail ons: info@vinoslabodega.nl.

Vinos la Bodega - Spaanse wijn en Cava


Eigen import

Vinos la Bodega importeert al haar wijnen zelf en rechtstreeks uit Spanje.
 
In samenwerking met gerenommeerde wijnmakers in Spanje biedt Vinos la Bodega juist die onbekende, kwalitatief hoogstaande en vaak verrassende Spaanse wijnen van in een aantal gevallen eenvoudige kleinere wijnboeren in verschillende streken in Spanje.
 

Onze bodega's

Hier worden druiven vaak nog met de hand geselecteerd en geoogst, vermijdt men alles wat met kunstmatigheid of bestrijdingsmiddelen te maken heeft en worden de wijnen met liefde en op ecologische wijze ‘grootgebracht’. Alsof het hun eigen kinderen betreft. Vinos la Bodega heeft dan ook een uitgebreid aantal ecologische en biologische wijnen in het assortiment.
 

Onze wijnen

Vinos la Bodega heeft een bijzonder assortiment Spaanse wijnen en Cava's van eigen rechtstreekse import. En dat zijn doorgaans niet de wijnen die u bij de supermarkt of de slijterij zult aantreffen.

Wilt u uw gasten, familie, vrienden of relaties eens verrassen met een bijzondere Spaanse wijn of misschien zelfs wel een heerlijke Cava? Denk dan eens aan Vinos la Bodega. Heerlijke en unieke zoete en semi-zoete wijnen, biologische wijnen, wijn zonder toegevoegde sulfieten, Rood, Wit, Rosado of Cava, wij hebben er vast een aantal geschikte voor u bij zitten en adviseren u graag.
 

Voor wie

De Spaanse wijnen en Cava's van Vinos la Bodega zijn dan ook vooral geschikt voor de echte wijnliefhebber, de betere restaurants met een passie voor goede wijn, delicatessen winkels en diverse zakelijke gelegenheden waar men toch net iets meer als een eenvoudige vlakke huiswijn wil schenken. En toch hoeft dat niet gelijk te betekenen dat er een groot budget voor nodig is.

Vinos la Bodega levert wijnen direct aan particulieren, maar ook aan zakelijke afnemers. Door de rechtstreekse eigen import kunnen we o.a. horeca, delicatessenzaken, gespecialiseerde wijnwinkels en wijnhandel bedrijven tegen zeer concurrerende tarieven wijn en cava leveren. Neem gerust contact op voor meer informatie.
 

Onze Service

Wij schrijven Service graag met een hoofdletter: vaak wordt onze wijn dezelfde dag nog persoonlijk thuisbezorgd als u in de 3 noordelijke provincies woont! Vinos la Bodega verstuurt daarnaast uiteraard de wijnen ook door heel Nederland en vanaf een bepaalde bestelomvang zelfs gratis!
 

Proeverijen

Diverse keren per jaar houdt Vinos la Bodega wijnproeverijen. Kijk voor een impressie van voorgaande proeverijen in onze sectie wijnproeverijen.

Ook bij het bedrijf, club of voor een groep mensen privé organiseert Vinos la Bodega regelmatig Spaanse wijnproeverijen. Interesse, meer weten? Neem gerust contact met ons op.
 

¡Bienvenidos a nuestro mundo de Vinos!

Er gaat een Spaanse wijnwereld voor u open bij Vinos la Bodega. Volg Vinos la Bodega via facebook en twitter of meld u aan voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en geplande activiteiten.


Vinos la Bodega spreekt de taal van de Bodega’s in Spanje én van de wijnliefhebbers in Nederland.

Dat geeft ons een unieke positie om die fantastische passie, zorg en toewijding die de Spaanse wijnmakers in hun wijn hebben weten te stoppen, aan u over te brengen.


¡Hasta Pronto!

Vinos la Bodega